banner2779
banner2752
banner2750

İZMEK’te Kayıtlar Sürüyor

Covid-19 salgını sürecinde de aldığı sıkı önlemlerle kapılarını açık tutarak faaliyetlerini pandemi tedbirleri içerisinde aksatmadan sürdüren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (İZMEK), yeni döneme daha fazla sayıda kursla giriş yapmaya hazırlanıyor. Her yıl başta kadınlar ve gençler olmak üzere İzmitli vatandaşlara ücretsiz el becerisi ve yeni meslek kazandıran İZMEK’te, yeni dönem kayıtları tüm hızıyla devam ediyor. 

31 EKİM’E KADAR SÜRECEK

İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kursları’nda eğitim görmek isteyen kursiyer adayları için eylül ayının ilk haftası başlayan kayıtlar, 31 Ekim 2021’e kadar sürecek. 45 kurs merkezi ve 86 branşta yeni döneme hazırlanan İZMEK’e başvurular https://file.izmit.bel.tr/izmek-kurs-kayit/ adresinden veya şahsen yapılabilecek. 

EVRAKLARLA GİDİLECEK

Online ön başvuru yapılmasının ardından kayıt işlemleri için vatandaşlar, Belsa Plaza B-Blok 7.katta bulunan İZMEK Başvuru Merkezi’ne bizzat müracaat edecek. İZMEK’te eğitim görmek için kayıt yaptıracak kursiyer adaylarının kayıt esnasında yanlarında kimlik fotokopisi, öğrenim belgesi fotokopisi (diploma fotokopisi), şeffaf poşet dosya ve HES kodunu hazır bulundurması gerekiyor. 

DÜZENLENECEK KURSLARIN LİSTESİ;

EL SANATLARI VE TASARIM KURSLARI:

Ahşap Boyama Kursu, Ahşap Rölyef, Ahşap Yakma, Alüminyum Folyo, Amigurumi (Örgü Bebek Yapımı), Antep Ajuru, Cilt Bakımı ve Güzellik, Çiçek Yapımı, Çinicilik, Dantel Anglez, Dekoratif Ev Tekstili, Deri Çanta Yapımı, Ebru, El Nakışları, Filografi, Folklorik Bebek Yapımı, Geleneksel El Nakışları, Giyim, Hüsn-Ü Hat, Heykel, İğne Oyası, İpek Halı, Kâğıt Dokuma Sanatı, Kanaviçe Yapımı, Keçe Nakışı, Kırkyama (Patcwork), Kuaförlük, Makine Nakışları, Makrome, Maraş İşi, Mis Sabunculuğu, Moda Tasarım, Mozaik, Mum Yapımı, Pasta Yapımı ve Sunumu, Saçaklama, Seramik, Şiş ve Tığ Örücülüğü, Takı Tasarım, Tel Kırma, Tezhip, Tokat Tahta Baskı, Trabzon Hasır Takı Örücülüğü, Tutkal Rolyef, Tutkallı Hamur Çiçek Yapma, Türk ve Osmanlı Yemek, Üç Boyutlu Perspektif, Yağlı Boya Resim 

DİL KURSLARI    

Almanca 1-2 Kursu, Arapça Kursu, Fransızca Kursu, İngilizce 1-2-3 Kursu, İspanyolca 1-2 Kursu, İtalyanca 1-2 Kursu, Osmanlıca Kursu, Rusça 1-2 Kursu

MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI KURSLARI

Bağlama Kursu, Bendir Kursu, Drama Kursu, Gitar Kursu, Halk Oyunları Kursu, Keman Kursu, Kemençe Kursu, Ney Kursu, Piyano Kursu, Şan Kursu, Tiyatro Kursu, Ud Kursu, Yan Flüt Kursu

KİŞİSEL GELİŞİM KURSLARI

Akıl ve Zeka Oyunları, Afet Bilinci Eğitimi (32 saat), Arıcılık Kursu, Açık Öğretim Lisesi, Bilinçli Hamilelik ve Bebek Bakımı (104 saat), Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu, Çağrı Operatörlüğü Kursu, Güzel Konuşma ve Diksiyon Kursu, Hızlı Okuma Kursu, İşaret Dili Kursu, Kur’an-I Kerim Kursu, Okuma Yazma Kursu 1. ve 2. Kademe, Yangın Eğitim Kurs Programı (temel-20 Saat), Öz Bakıma Destek Eğitimi Kursu (ücretli), İlk Yardım Kursu (ücretli), Yönetici Asistanlığı Kursu (ücretli), Bilgisayar İşletmenliği-Operatörlüğü (ücretli)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751