İZMEK’TE KURS KAYITLARI BAŞLADI
 52 kurs merkezinde 93 farklı branşta açılacak  mesleki  ve sosyal kültürel kurslara ilginin yoğun olması bekleniyor. Yetkililer, kayıtların 16 Ekim tarihine kadar edeceğini belirterek” her yıl büyük ilgi gören İZMEK’te her yaştan kişiye hitap eden kurslar mevcuttur. Geçen sene 20 bine yakın kişi kurslarımızdan yararlanmıştı. Bu sene de en az geçen seneki kadar başvuru bekliyoruz” dediler.

 

BAŞVURU YERİ ÇOK

 

Başvuruların İZMEK’in Karabaş Mahallesi İstiklal Caddesi Ulugazi İlkokulu arkasındaki merkezinin yanı sıra Yahya Kaptan’daki Hanımeli Kültür Merkezi, Alikahya Kültür Merkezi, Yenidoğan Kültür Merkezi, Çukurbağ Kültür Merkezi, Yuvam Akarca Necip Fazıl Kısa Kültür Merkezi, Kuruçeşme Kültür Merkezi, Orhan Mahallesi’ndeki Necati Gençoğlu Kültür Merkezi, Akmeşe Mahalle. Konağı ile tüm mahalle muhtarlıklarına yapılabileceği bildirildi. Başvuru için kimlik fotokopisi ile öğrenim belgesi fotokopisinin yeterli olduğu kaydedildi.

 

ÇEŞİT ÇEŞİT KURS

 

İZMEK’te mesleki ve sosyal kültürel olarak ayrılan kurslarda çok sayıda çeşit bulunuyor. Bu kurslar şöyle:

MESLEKİ KURSLAR: Ahşap rolyef, ahşap oyma, ahşap yakma, aliminyum folya, Antep ajuru, dantel anglez,cam süsleme, çiçek yapımı, iğne oyası, ebru, filografi, el nakışı, ahşap boyama, takı tasarım, çinicilik, ev tekstili, giyim, geleneksel el nakışları, ipek halı, hüsn-ü hat, kuaförlük, cilt bakımı ve güzellik, kırkyama, keçe nakışı, Maraş işi, mis sabunu, mum yapımı, mozaik, minyatür ,naht sanatı,   üç boyutlu perspektif, tel kırma, tezhip, Türk ve Osmanlı usulü yemek kursu Trabzon hasır takı örücülüğü, şiş ve tığ örücülüğü saçaklama, yağlıboya resim, karikatür, illüstrasyon, pasta yapımı ve sunumu, halk oyunları, hasta ve yaşlı bakımı,moda tasarımı.

SOSYAL KÜLTÜREL KURSLAR: İlk yardım, güzel konuşma ve diksiyon, büro yönetimi ve sekreterlik, işaret dili kursu, tiyatro, hızlı okuma.

DİL KURSLARI: İngilizce 1-2-3- kur, Almanca 1- 2 kur, Arapça, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Rusça, Osmanlıca Japonca ve Korece.

MÜZİK KURSLARI : Gitar,bağlama, keman ,ney, ud, org, yan flüt, kemençe, şan ve piyano.

BİLGİSAYAR KURSLARI: Bilgisayar işletmenliği, temel bilgisayar okur-yazarlığı, hızlı klavye kullanımı, wep sayfası hazırlama,3d max(üç boyutlu nesne modelleme),autocad, bilgisayar destekli muhasebe, bilgisayar destekli reklam ve tasarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817