İZMEK’TE YAZ DÖNEMİ KAYITLARI BAŞLIYOR
 İzmit Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa açtığı yaz dönem kurslarına katılmak isteyenlerin kimlik ve öğrenim belgesi fotokopisi ile birlikte İnönü Caddesi Ulugazi Orta Okulu yanındaki İZMEK merkeziyle Yahya Kaptan’daki Hanımeli Kültür Merkezine, Alikahya Kültür Merkezine, Yuıvam Akarca’daki Necip Fazıl Kısa Kültür Merkezine başvurmaları gerektiği bildirildi. Kurslarla ilgili 325 20 21 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabileceği kaydedildi. Yetkililer, 12 Haziran’da sona erecek kursların ücretsiz olduğunu da bildirdiler.

 

KURS ÇEŞİDİ ÇOK

 

 İZMEK’te güzel konuşma ve diksiyon, tiyatro, hızlı okuma, yağlıboya resim, karikatür, İngilizce 1-2-3- kur,  Almanca 1- 2 kur, Arapça,  İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Rusça, Osmanlıca, gitar, bağlama, keman, ney, ud, org, yan flüt ve piyano, bilgisayar işletmenliği, temel bilgisayar,okur-yazarlığı, hızlı klavye kullanımı, wep sayfası hazırlama, 3d max(üç boyutlu nesne modelleme), Autocad, bilgisayar destekli muhasebe, bilgisayar destekli reklam ve tasarım  gibi çok sayıda kurs bulunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817