İZMEK’TE YENİ DÖNEM KAYITLAR BAŞLADI

Kayıtların 28 Eylül tarihine kadar devam edeceğini söyleyen yetkililer “ 65 kurs merkezi ve 100’e yakın  farklı branşta faaliyet gösteren İZMEK’te 12 yaş ve üstü herkese göre kurs bulunuyor. Ücretsiz olan kurslarımıza  herkesi bekliyoruz” dediler.

 

İSTENEN BELGELER

 

İZMEK kurslarına kayıt yaptırmak için öğrenim belgesi ve kimlik fotokopisinin yeterli olduğu, kayıtların Belsa B Blok ile Alikahya Hizmet Binası, Topçular Mahalle Konağı, Yahya Kaptan Hanımeli, Necati Gençoğlu, Necip Fazıl Kısakürek, Erol Olçok Kültür Merkezleri, Çukurbağ, Yenidoğan kurs merkezleri ile mahalle muhtarlıklarına yapılabildiği açıklandı. İZMEK’te bilişim teknolojileri, el sanatları, tasarım, lisans, müzik, gösteri sanatları ve kişisel gelişim gibi bir çok alanda kurslar düzenleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817