banner2779
banner2752
banner2750

İzmit Belediye Meydanı’nda Karete Şov

İzmit Belediyespor Karete Takımı “Mavi Yeşil Sokak” etkinlikleri kapsamında İzmit Belediye Meydanı’nda 60 karete sporcusuyla görsel bir şov gerçekleştirdi. Karete takımı hocaları Timur Doğan ve Hüseyin Karal’ın komutlarıyla gerçekleşen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösteriyi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya ve İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’da izledi. Gösteri sonunda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Karete Takımı Hocası Timur Doğan’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

İZMİT BELEDİYESİ’Nİ EN ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

Gösteriyle ilgili konuşan İzmit Belediyesi Karete Takımı Hocası Timur Doğan, “İlk defa belediye önünde görsel bir şov gerçekleştirdik.  60 kişiden oluşan takımımızda Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonları bulunuyor.  Gelecek turnuvalarda da İzmit Belediyesi’ni en şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu sebeple İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

GENÇ SPORCULARDAN BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Genç sporculardan Esma Hatun Tamyüksel ise, “Belediye önünde gerçekleşen bu organizasyondan dolayı çok memnun kaldım” dedi. Bir diğer genç sporcu Hamim Muhammed Tamyüksel ise, “Çok güzel bir etkinlik gerçekleşti. Sporumuzun İzmit’te tanınması adına çok mutlu oldum. Desteklerinden dolayı İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751