İZMİT BELEDİYESİ BİSİKLET ÇALIŞTAYINDA

Antalya Manavgat’taki çalıştayda İzmit Belediyesi’ni, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın spor danışmanı ve aynı zamanda Bisiklet Federasyon yönetim kurulu üyesi Mehmet Zeki Kutlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Öztürk, Spor Birim Sorumlu Necati Akkuzu ile Bisiklet İl Temsilcisi ve İzmit Belediyesi bisiklet eğitmeni Mehmet Bozdemir temsil etti.

Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı’nın da katıldığı çalıştayda İzmit Belediyesi’nin bisiklet projelerine büyük övgü vardı.

Türk Bisikletinin geçmişi, bugünü ve geleceğinin konuşulduğu  çalıştayın ilk gününde Almanya Bisiklet Federasyonu U23 Takımı Antrenörü Bernd Ebler, modern bisiklet antrenmanı planlaması ile ilgili sunum yaptı. İkinci oturumda yerel yönetimler ve bisiklet konusu ele alındı. Sunumda İzmit Belediyesi Kültür Müdürü Muhammet Öztürk, “ Bisiklet Şehri İzmit” ve “ İzmit’i seviyorum, Bisiklete biniyorum”, “Haydi Bisikletle Okulu”, “Haydi bisikletle habere” ve “Haydi bisikletle hizmete” projeleri hakkında bilgi vererek “ Belediye Başkanımızın yıllar önce başlattığı bisiklet ile ilgili çalışmalar Türkiye’ye model oldu. Şimdiye kadar 60 binden fazla biiskelt dağıttık 2018 yılında da  öğrenciler, muhtarlar ve STK yöneticilerine 12.500 adet bisiklet daha dağıtacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817