İZMİT BELEDİYESİ EĞİTİME ÖNEM VERİYOR
 İzmit Belediyesi, çalışanların eğitimine büyük önem veriyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimlerle çalışanlara çeşitli konularda bilgilendirmelerde bulunuluyor.

Belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan 30 personele de işyeri çalışma kuralları, disiplin ilkeleri, iş sağlığı ve güvenliği yükümlülükleri, belediyenin hiyerarşik yapısı, hizmet birimlerinin faaliyetlerinin genel tanımı  gibi konuları kapsayan eğitim verildi. Eğitimdeki amacın personelin çalıştıkları kuruma karşı aidiyet duygularını arttırmak ve yaptıkları işin önemi hakkında farkındalık oluşturarak kurumsal kimlik bilincini oluşturmak olduğu kaydedildi.

 

HERKESİN EMEĞİ VAR

 

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev yaptığı açıklamada” Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın personel eğitimlerine büyük önem verdiğini belirterek” Başkanımız, İzmit Belediyesi’ni büyük  mutlu bir aile olarak görmektedir. Yapılan her başarılı işte en üstten en alta kadar tüm çalışanların katkısı bulunmaktadır. Belediyemizin benimsediği misyon ve hedeflediği vizyona ancak çalışanlarımız ile ulaşabiliriz. Eğitimlerle mutlu, motivasyonu yüksek, eğitimli, bilgi ve bilinç düzeyi yüksek bir insan kaynağına sahip olacağımızı biliyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim ve seminerlerimiz devam edecektir” dedi. Eğitim sırasında Belediyenin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nedim Ulutaş da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817