banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT BELEDİYESİ EVİ YANAN VATANDAŞA KOŞTU

İzmit Belediyesi Cedit Mahallesi’nde evi yanan vatandaşa yardım elini uzattı. Cedit Mahallesi’nde bulunan bir evde çıkan yangın sonrası ev sahibinin beslediği 3 kedi dumandan zehirlenerek telef oldu. Kullanılamaz hale gelen eve İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri anında müdahale etti.

YARDIM ELİ UZATTI

Belediyenin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri evi yanan ve 3 kedisi telef olan vatandaşa ulaşarak acil ihtiyaçlarının karşılanacağı noktasında çalışmalar yapılacağını belirttiler. Ayrıca Dost Eller projesi kapsamında bağışta bulanacak vatandaşların aileye ulaşması noktasında da çalışmaları başlatacaklarını belirtti.

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HEMEN MÜDAHALE ETTİ

Bir acık araç ve 6 personel ile olay yerine giden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de  evde çalışma başlatarak kullanılmaz hale gelen eşyaları temizledi.   Yangında kullanılmaz hale gelen eşyalar dışarı çıkarıldı. Yangın sonrası yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için seferber olan İzmit Belediyesi'ne teşekkür eden mağdur vatandaş,   “ böylesi zor bir durumda, olayı duyar duymaz yardımımıza koşan belediye yetkililerimizden Allah razı olsun” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751