İZMİT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ YOĞUN ÇALIŞIYOR  

Ekiplerce, Gündoğdu Mahallesi’nde asfalt ve beton yol, Alikahya’da korkuluk, Süleymaniye’de parke, Serdar Mahallesi’nde korkuluk, Tavşantepe’de boya badana ve  8 farklı mahallede de duvar boyama çalışması yapıldı.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, Gündoğdu Mahallesi Akgüneş sokaktaki yol çalışmasında 616 ton pmt, 222 ton  asfalt, Ayvalık sokaktaki çalışmada da 867 ton pmt ve 312 ton asfalt kullanıldı. Yine aynı mahalledeki Soykan Sokak’ta da 7 metre genişliğinde ve 80 metre uzunluğundaki beton yol çalışmasında da 700 tona yakın hazır beton kullanılırken, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki 85 metrelik korkuluk çalışmasında da 2114 ton demir kullanıldığı kaydedildi.

Belediye Yetkililer Süleymaniye Köyü’nde de 3. ve 4. etap parke çalışmasının tamamlandığını belirterek “ daha önceden aynı köyde 5000 metrekare parke çalışması yapmıştık. Son olarak Süleymaniye’de 5500 metrekare parke 2800 metre bordür kullanılarak çalışmayı tamamladık” dediler.

Belediye ekiplerince Tavşantepe’deki Kameder binası baştan sona boyanırken, Serdar Mahallesi Bildan Sokak’ta 150 metre uzunluğunda korkuluk yapıldı. Buradaki çalışmada 18 metreküp hazır beton 2380 kilogram demir kullanıldı.

DUVARLARDAKİ YAZILAR BOYA İLE KAPATILDI

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce 8 mahallede duvarlardaki görsel kirlilik oluşturan yazılar da boya ile kapatıldı. Yetkililer, 15 farklı cadde ve sokakta bulunan 1830 metrekarelik duvarlardaki yazıların boyanarak görsel kirliliğin ortadan kaldırıldığını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817