İZMİT BELEDİYESİ HEYETİ KARDEŞ ŞEHİRDE

  İzmit Belediyesinin Kardeş şehri olan Yeni Boğaziçi Belediyesi’nin daveti üzerine Kıbrıs’a giden heyet şehirde bir dizi temaslarda bulundu

Başkan Doğan’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyesi ve   daire müdürlerinin yer aldığı heyet, Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir tarafından karşılandı. Kıbrıs’taki karşılamanın ardından İzmit Belediyesi tarafından Yeni Boğaziçin’de yaptırılmakta olan lunaparka giden heyet incelemelerde bulundu. KKTC’ye ilk lunaparkı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ bir yandan yavru vatanımız Kıbrıs’taki kardeşlerimizle bir arada olmanın mutluğunu yaşarken, diğer yandan da şehre hizmet yapmanın gururu içerisindeyiz” diyerek İzmitlilerin selam ve sevgilerini getirdiklerini de söyledi.

KARDEŞLİK BAĞLARIMIZI DAHA DA GÜÇLENDİRECEK

Başkan Doğan ve beraberindekileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Yeni Boğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir  de “ Kardeş belediyemiz tarafından yapılan lunapark aramızdaki kardeşlik bağlarını daha da kuvvetlendirmiş olacak. Belediye Başkanımız Doğan’a ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817