banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İzmit Belediyesi İle Türged Ortaklığında Güzel Bir Çalışma

Ortaklaşa gerçekleştirilecek etkinliklerle hasta, yaşlı, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret edilerek, dertleri dinlenip sorunlarına çözüm olunacak.

GÖNÜLLERE ELÇİLERİ OLMAYA TALİBİZ       

TÜRGED Başkanı Veysel Oti  konuyla ilgili olarak “ kısa bir süre önce kurulmamıza rağmen şimdiye kadar binden fazla vatandaşımız ile gönül bağı kurduk. Bu proje ile de evde yalnız yaşayan hasta ve yaşlılara giderek, sohbet edip, çay içerek, kitap okuyarak, bazen birlikte dolaşarak birer gönül elçisi olarak, dert ortağı, sohbet arkadaşı olmak istiyoruz.

YAŞLILARIMIZIN HER BİRİ, BİRER DENEYİM HAZİNESİ

Yaşlılarımızın her biri, birer deneyim hazinesi, geçmişin geleceğimize yansıması için birer fırsat. Hasta ziyareti yapmak toplumsal bir görev olmakla birlikte, dinimizde de çok kıymetli bir yer tutuyor. Buna vesile olan, bizlere desteklerini esirgemeyen bu programda ortak olan İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç te “  İzmit Belediyesi olarak STK ile derneklerle güzle işler yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826