banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT BELEDİYESİ KENDİ ÜRETTİĞİ SİPER MASKELERİ DE TESLİM ETTİ

Üretim odaklı belediyecilik anlayışıyla, koronavirüsle mücadeleye de damga vuran İzmit Belediyesi, piyasada bulunması zorlaşan sağlık malzemelerini kendi imkânlarıyla üreterek, süratle sağlık personellerine ulaştırmayı sürdürüyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in belediye bünyesinde kurduğu ve gönüllü kadınların çalıştığı dikimevinde üretilen ilk steril maskelerin hastanelere dağıtımının ardından, yine belediyenin kendi öz kaynaklarıyla ürettiği ilk siper maskelerin de sağlık kuruluşlarına dağıtımı gerçekleştirildi.

HIZLI ÜRETİM, HIZLI DAĞITIM

İki gün içinde 40 adet siper maske üreten İzmit Belediyesi, ürettiği maskelerin dağıtımını da aynı gün gerçekleştirdi. Siper maskelerin üretimine devam edilirken, talebe göre bu sayı sürekli arttırılabilecek. İzmit Belediyesi Dikimevinde üretilen steril maske, bone ve önlük üretimi de aralıksız bir şekilde devam ederken, üretilen ilk ürünlerin teslimatı da dün hastanelere yapıldı.

ÖZEL KURUMLARA DA VERİLİYOR

Üreten belediye İzmit Belediyesi, piyasada bulunması zorlaşan sağlık malzemelerini kendi dikimevi ve atölyelerinde üreterek, yalnızca kamu kurumlarının değil, özel sağlık kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu amaçla İzmit Belediyesi, Konak Tıp Merkezi ve Kocaeli Tıp Merkezine de, kendi dikimevinde üretilen steril ağız maskelerini ulaştırdı. 

ÜRETİM DEVAM EDECEK

Başkan Hürriyet belediye olarak üretmeye devam edeceklerini ve sağlık personellerinin daima yanında olduklarını belirtirken, önümüzdeki günlerde üretimi tamamlanan bone ve önlüklerin de sağlık çalışanlarına teslim edilmeye başlanacağını söyledi. Steril malzeme desteğini alan sağlık personelleri, başta Başkan Hürriyet ve dikimevi çalışanı kadınlar olmak üzere, tüm belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751