İZMİT BELEDİYESİ KÖYLÜNÜN EMRİNDE


Kırsal Hizmetler Müdürü Ziraat Yük. Mühendisi Şafak Üzümoğlu, Veteriner Hekim Gökhan Kılıç, Modern Hayvan Pazarı Sorumlusu Orman Mühendisi İbrahim Dizman’dan oluşan ekip, köylere giderek vatandaşlarla bire bir görüşmelerde bulunuyor. Bu kapsamda Çubuklu Osmaniye ve Çubuklu Bala Köylerine giden Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekibi, muhtarlar Nurettin Güneş, Hasan Malçok ile vatandaşlarla görüştü. Muhtarlarla tanışıp sohbet eden İzmit Belediyesi ekibi, belediyeden istek ve talepleri konusunda bilgi aldılar. Köy ziyaretleriyle ellerindeki mevcut verilerin güncelleneceğini söyleyen Kısal Hizmetler Müdürü Şafak Üzümoğlu, “  muhtarlar ve vatandaşlarımızdan başta tarım ve hayvancılık olmak üzere çeşitli konularda beklentileri neler, nasıl ortak çalışmalar yapabiliriz gibi konularda görüş alış verişinde bulunuyoruz.

VATANDAŞ MEMNUN

İzmit Belediyesi’nin ziraat mühendisi, veteriner hekimi, orman mühendisi olarak köylümüzün daha çok kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Köylüler de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek “tarım, hayvancılık gibi konularda danışıp yardım alabileceğimiz birilerinin olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Böyle bir imkanı sağladığı için belediye başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e ve emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817