İZMİT BELEDİYESİ MAHALLELERİ BOŞ BIRAKMIYOR
 Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 6 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri aradan geçen uzun yıllara rağmen aksatılmadan devam ediyor. Başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin katıldığı mahalle gezileri haftanın 2 günü yapılıyor. İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, başkan yardımcısı Serkan ve daire müdürlerinin katıldığı son inceleme gezisi Gültepe Mahallesi’ne yapıldı. Mahalle muhtarı Yusuf Çevik’in de yer aldığı  gezide Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler, cadde ve sokakları gezerek eksikleri tespit ettiler. Çalışmaları de inceleyen Başkan Vekili İbrahim Bulut, Gültepe İlkokulu ile Aile Sağlık Merkezi’ni de ziyaret etti.

 

VATANDAŞIN AYAĞINA GİDEN BELEDİYE

 

Sokakta belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını söyleyen Bulut” vatandaşı ayağımıza değil bizler vatandaşın ayağına gidiyoruz. Belediye Başkanımızın yerleştirdiği sokakta belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdiğimiz mahalle inceleme gezileri, hizmetin verimliliği bakımından oldukça yararlı oluyor” dedi. Gültepe Mahalle Muhtarı Çevik de İzmit Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817