İzmit Belediyesi Mezarlıkları Bayrama Hazırlıyor

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kurban Bayramı’nda vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirmeleri adına mezarlıklarda kapsamlı bir temizlik çalışması yapıyor. Yabani otların biçimi ile bayram öncesi mezarlıklardaki temizlik çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi ekipleri, vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor.

İZMİT BAYRAMA HAZIR

Çalışmalar kapsamında mezarlar ve çevresindeki uzayan otları biçen İzmit Belediyesi ekipleri, vatandaşların ziyaretlerini rahatça gerçekleştirebilmeleri için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Tüm İzmitlilerin mezarlıklarda rahatça ziyaretlerini gerçekleştirebileceğini belirten ekipler, vatandaşlarımızın bayramını şimdiden kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817