İZMİT BELEDİYESİ MUHTARLARA ÖNEM VERİYOR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın göreve geldiği yaklaşık 5 yıl önce  faaliyete geçirdiği Muhtarlık Hizmet Masası Birimi, kentteki muhtarların adeta can simidi durumunda. Türkiye’de tek olan ve çalışmaları bir çok belediye tarafından örnek alınan Muhtarlık Hizmet Masası, sık sık muhtarları yerlerinde ziyaret ederek istek ve şikayetleri dinliyor. İzmit Belediyesi Muhtarlık Hizmet Masası Koordinatörü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetin, Akpınar Muhtarı Ali Obuz, Kocatepe Mahalle Muhtarı Metin Günaydın, Kuruçeşme Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel, Hatip Muhtarı Ali Yılmaz, Doğan Mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez, Serdar Mahalle Muhtarı Sedat Şanbay’ı ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve aynı zamanda Cedit Mahalle Muhtarı Vedat Yoldaş da yer aldı.

İŞBİRLİĞİ HİZMET OLARAK DÖNÜYOR

Muhtarlar Masası sorumlusu Mehmet Çetin, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın muhtarlara büyük önem verdiğini belirterek” Belediye başkanımız muhtarları mahallelerdeki sesimiz kulağımız olarak görüyor. Çünkü mahalleri en iyi muhtarlar biliyor. Nerede sorun var, kimlerin yardıma ihtiyacı var, kim mağdur  bunları muhtarlarımızdan daha iyi bilen olamaz. Bu yüzden de muhtarlarımız ile her zaman diolog halindeyiz. Muhtarlarımızı sık sık ziyaret edip karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz. Bu görüşmelerin faydasını da görüyoruz. İzmit’teki  muhtarlar ile belediyemiz arasındaki işbirliği ve diolog hiçbir belediyede yoktur. Bu yüzden de bu konuda örnek alınan bir belediyeyiz” şeklinde konuştu. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş da İzmit Belediyesi’nin muhtarlarla olan iyi ilişkilerinin  hizmet olarak vatandaşa döndüğünü ifade ederek” bizlerde, belediyemizin de asli görevi vatandaşa hizmet etmektir. Bunun için karşılıklı işbirliğine büyük önem veriyoruz. Son 5 yıldan beri bu işbirliği sayesinde mahallere hizmet yağmaktadır. Başta Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817