banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT BELEDİYESİ NEFES ALMADAN ÇALIŞIYOR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın “Hayalleriniz Görevimiz” ve “Yeni İzmit Yeni Türkiye” hedefleri doğrultusunda açıkladığı vizyon projelerinin de büyük bir bölümü hayata geçirildiği öğrenildi. Tüm birimlerin koordineli olarak çalıştığı İzmit Belediyesi’nde şehrin dört bir yanında aralıksız devam eden saha çalışmalarıyla Türkiye’de örnek olan projelerin de gün yüzüne çıkması büyük yankı uyandırdı.

                                                             

VAAT DEĞİL SOMUT PROJELER

 

Tarih turizminden, sağlık turizmine, teknolojik gelişimden, girişimcilik alanına kadar bir çok alanda açılışları yapılan projeler, kentin yanı sıra il dışından hatta yurt dışından gelen vatandaşların da ilgisini çekiyor. Özellikle son bir aydır olağanüstü yoğun bir tempoda İzmit’i adeta proje yağmuruna tutan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, her mahallede imzalarının olduğuna dikkat çekti. Somut projelerle halkın karşısına çıkan Başkan Doğan ve ekibi adeta zor süreçten geçirilen bu dönemde vatandaşlara moral de oluyor. İzmit Belediyesi tarafından bir ay içinde hizmete giren projeler şöyle;

 

VİZYON PROJELER

 

3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi açılışı, Gültepe Gençlik Merkezi temel atma töreni, Topçular Mahalle Konağı ve çevre düzenlemesi temel atma töreni, Modern Hayvan Pazarı ve Borsası temel atma töreni, Genç Girişimciler Merkezi açılışı, Kentlilik Bilinci Çalıştayı, Asansörlü Otopark açılışı, Gölkaypark 2. Etap temel atma töreni,  Turizm Danışma Bürosu açılışı.

 

ÇEŞME VE KÖY KONAKLARI

 

Gökçeören Sadıklar çeşme açılışı, Nebihocalar Gökçeler  çeşme açılışı, Süleymaniye hizmet binası ve çok amaçlı salon açılışı, Orhaniye asfaltlama çalışması, Orhaniye Kuloğlu çeşme açılışı, Kaynarcı Çulcular mahalle konağı açılışı, Gedikli Mancarlı çeşme açılışı, Zeytinburnu Civcivoğlu çeşme açılışı.

 

ETKİNLİKLER

 

Tarımsal Ürünler Festivali, 3.Altın Kemer Paşa Yağlı Güreşleri, Demokrasi Haftası etkinlikleri (Demokrasi Duvarı, Dünyada çocuklar haklarını konuşuyor, kadınlarla demokrasi söyleşisi, çok kültürlü demokrasi söyleşisi, bisiklet turu), Din Görevlileri Haftası tablet dağıtım töreni.

 

AÇILIŞ VE TANITIM

 

Yenituran Anaokulu bahçe düzenlemesi, 75.YIL Cumhuriyet İlkokulu öğretmenler odası açılışı, Mehmet Akif O.O. kütüphane açılışı, Mehmetçik İ.O. öğretmenler odası açılışı, 23 Nisan Anaokulu bahçe düzenlemesi, Karaağaç Cami peyzaj düzenleme, Zabıtan Mahallesi Subay Lojmanları oturma köşesi, Cephanelik mescidi açılışı, Dağ Çiçeği Parkı açılışı, Tepeköy Öğrenci Yurdu, Bisiklet Yolu 4. Etap, Zabıtan Mahalle Konağı, Akçakoca Meydan düzenlemesi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751