İZMİT BELEDİYESİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Türkiye’ye birincilik getirdi

 

Tarih Koridoru Projesi ile Marmara Belediyeler Birliği Altın Karınca Ödülü’nü alan İzmit Belediyesi,  gençlik çalışmaları kapsamında yürüttüğü “Eurodesk Projesi” ile de ödüle layık görüldü. İzmit Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından yıl içinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği uluslararası yarışmada, İzmit Belediyesi “Gönüllü Dahil Etme” kategorinde birincilik kazandı.

ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMEK EN BÜYÜK ÖDÜL

Bürüksel’de düzenlenen Uluslararası Eurodesk Ödül Töreni’ne katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gençlik alanında yapılan çalışmaları çok önemsediklerini ve bu nedenle bu konuda profesyonel bir ekiple titizlikle çalıştıklarını söyledi. Yapılan çalışmaların başarılı bulunmasının ve örnek gösterilmesinin kendisini ve ekibini motive ettiğini ifade eden Başkan Doğan “bu ödül ülkemizdeki gençlerin sosyal yaşamda ne kadar etkin olduğunu göstermesi bakımından da önem taşıyor. Türk gencini Avrupa’ya anlatan bu platformlarda ülkemizi temsil etmekten ve bunu başarıyla gerçekleştiriyor olmaktan çok mutluyum. Burada ülkemizi temsil etmek benim için en önemli ödül. Emeği geçen genç arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817