banner2779
banner2752
banner2750

İzmit Belediyesi Öğrencilerin Kullandığı O Yola Sahip Çıktı

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar Mahallesi’nde bulunan hasarlı korkuluklara müdahale etti. Bölge sakinleri,  özellikle hemen yanındaki okula gelip giden öğrenciler için büyük tehlike oluşturan korkuluklar İzmit Belediyesi tarafından onarıldı. 

ALAN GÜVENLİ HALE GETİRİLDİ

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından her gün yüzlerce öğrencinin kullandığı yolda bulunan alana 15 metre küp beton dökülürken ayrıca 100 metre kare kalıp kullanıldı. Çalışmalar kapsamında vatandaşların güvenliği için alanda 2 ton demirden korkuluk imalatı gerçekleştirilerek boyama çalışması yapıldı.  Yapılan çalışmalarla alan güveli hale getirildi.

ÇOCUKLARIMIZIN CAN GÜVENLİĞİ BİZİM ÇOK ÖNEMLİ

Bölgedeki vatandaşların ve özellikle öğrenci velilerinin de içini rahatlatan çalışma ile ilgili konuşan Serdar Mahalle Muhtarı Ümit Yılmaz “Yeni İzmit Lisesi önünde yapılan korkuluklarda bir kırılma meydana gelmişti. Burası ile ilgili biz dilekçelerimizi yazdık. Konuya İzmit Belediyesi sahip çıktı. Yapılan çalışmalarla ilgili alanımız artık çok güvenli. . Çünkü yeni okullar bölgesi olduğu için çok sayıda öğrenci bu yolu kullanıyor. Orada herhangi bir sıkıntı yaşamadan çözüme ulaşmak için müdahale edip çalışmalarını kısa sürede tamamlayan İzmit Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751