İZMİT BELEDİYESİ, OKULLARI TARIYOR

Belediyenin Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde İzmit Belediyesi Aile Rehberlik Merkezi hakkında da bilgilendirmede bulunuluyor.

 

PİLOT BÖLGE

 

Yetkililer, TOKİ Arızlı Toplu Konut Alanının projenin pilot bölgesi olarak seçildiğini ve bunun için de Fatma Seher İlköğretim Okulunu ziyaret edip yetkililerle konuyla ilgili görüş alış verişinde bulunduklarını belirterek”  bölgede yapılacak ev ziyaretleri ile psikolojik risk altında yaşayan aileler belirlenip, ailelere uygun sosyal hizmet ve yardımlar planlanacaktır. Uygulama diğer bölgelere de yaygınlaştırılarak İzmit’in  doku analizi ortaya çıkartılarak Belediye ve diğer kurumlar tarafından sunulacak sosyal hizmet faaliyetlerine katkı sağlanması amaçlanmaktadır. Bu çalışmada okullarla işbirliği içinde olacağız” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817