banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT BELEDİYESİ SAHİPLİ KÖPEĞİ KAYBETTİ!

İpek Ön, İzmit Kozluk Mahallesi 1 nci Yol’da oturan gerçek bir hayvansever.  Komşusu Erbil Cankur, tatil için il dışına giderken, çok sevdiği Alman kurdu cinsi köpeğini İpek Hanım’a emanet etmiş.  Tasmasız olan köpek,  evin önündeyken İzmit Belediyesi zabıta ekipleri gelip, sokak köpeği zannederek götürmüşler. İpek Ön sonrasını şöyle anlattı:

“-Hemen Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağına gittim. Kendilerine böyle bir köpeğin getirilmediğini söylediler. İzmit Belediye’sine başvurdum, köpeği Büyükşehir barınağına bıraktıklarını söylüyorlar. Köpek kayboldu. Arıca Büyükşehir Belediyesi’nin hayvan barınağını görünce çok üzüldüm. Hayvan barınağındaki hayvanların hali perişan Hayvanseverlerin bu konuda duyarlılık göstermesini istiyorum.” 

kaynak: özgürkocaeli.com.tr
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751