İzmit Belediyesi satmaya devam ediyor
SATILIK ARSALAR

İzmit Belediye Encümeni, dün İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez başkanlığında yeni kararlara imza attı. Belediyenin Alikahya Kadın Doğum Hastanesi yanındaki 5 bin metrekarelik arsası 10 Eylül Pazartesi günü saat:11.00’de, 677. 700 TL’ye açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Aynı gün Orhan Mahallesi Gültepe Dinlenme Tesisleri yanındaki biri 418, diğeri 400 metre kare olmak üzere toplam 818 metre karelik arsa da 110 bin 430 TL ile satışa çıkartılacak.

BELSA’DA YENİ KİRALIKLAR

İzmit Belediyesinin mülkiyetinde bulunan daha önceden üç katı Fem Dershanesi’ne kiralanan Belsa Plaza B Blok’ta bulunan ve uzun bir süredir boş bulunan kapatılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün boşalttığı 6 ve 7’ci kattaki bürolara da kiraya verilecek. 40 büro, 4 bölüm halinde aylık 1.500 TL’ye kiraya verilecek.

BAZ KİRALARI SABİTLENDİ

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki baz istasyonlarının aylık kira bedelleri sabitlendi.  Bugüne kadar belediyeye bin, bin 500 ile bin TL arasında aylık kira bedeli ödeyen baz istasyonları bundan sonra 3 yıl peşin, aylık 3 bin 90 TL kira ödeyecek.  İlk uygulama encümenden kira sözleşme süresi biten Avea’da uygulanacak.  Belediyeye; Sanayi Mahallesi, Yeni Mahalle ve Yenidoğan Mahallelerindeki baz istasyonları için 1500 ile 2 bin TL arasında kira ödeyen Avea bundan sonra sabit olarak, aylık 3 bin 90 TL ödeyecek.

AİLE HEKİMLİĞİ İÇİN KİRALAMA

İzmit Belediye Encümeni, Gültepe Mahallesi Miralay Mümtaz Caddesi eski Askerlik Şubesi yanında bulunan, mülkiyeti belediyeye ait olan apartman dairesindeki yeri Aile Hekimliği’ne ayık 300 TL’ye kiraya verdi. Belediye vatandaşa sağlık hizmeti verildiği için kira bedelini düşük tuttu.  İzmit Belediyesi vatandaşa hizmet amacıyla Ziraat Bankası’nın görüntüleme işlem merkezi için onay verdi.  İzmit Kaymakamlığı’nın önündeki boş bir alana bankacılık hizmetlerinin yapılabileceği görüntüleme işlem merkezi konulacak. 

SATACAK MÜLK KALMAYINCA NE OLACAK?
Başta yerel yönetimleri olmak üzere, AK
 Parti hükümetinin devlete ait mülkleri satma merakı artık herkes tarafından çok iyi biliniyor. Merak edilen ise, satacak mülk kalmayınca ne olacağı!


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817