İZMİT BELEDİYESİ TAM KADRO KÖYLERDE
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,  köy ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Doğan, belediye meclis üyeleri Mehmet Çetin, Sabri Yıldız, başkan yardımcısı Serkan Yeğnidemir, ve daire müdürleriyle birlikte Karaabdülbaki Sapakpınar ve Süleymaniye köylerini ziyaret etti. Doğan’ı ziyaretler sırasında muhtarlar ve vatandaşlar karşıladı.

Karaabdulbaki Köyü Muhtarı Seyfettin Aktürk, Sapakpınar Köyü Muhtarı Behçet Yılmaz

ve Süleymaniye Köyü Muhtarı Nazmi Özdemir,  sorunlarla ilgili Başkan Doğan’a bilgi verdiler.

 

ŞEHİR KONFORUNDA KÖYLER

 

Doğan köy ziyaretleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada “ köylerimizde önemli işler yapıyoruz. Eskiden köylerimize sadece Büyükşehir Belediyesi hizmet götürürken son 2 yıldan beri  İzmit Belediyesi olarka bizler de köylerimize hizmet yapıyoruz. Köylerde yoları asfalt ya da parke ile kaplıyor, parklar yapıyor, çeşmeleri onarıyor, yeni çeşmeler yapıyor, camilerin ve okulların eksiklerini gideriyor, konaklar yapıyor, temizlik hizmeti veriyoruz. Köylerimize daha çok hizmet için Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nü kurduk. Ziraat mühendisimiz, veteriner hekimimiz sık sık köyleri ziyaret ederek vatandaşlarımıza bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Köylerimiz inşallah köy kokusunu kaybetmeden, şehrin konforuna ulaşsın istiyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817