İzmit Belediyesi Türkiye’yi Temsil Edecek

İzmit Belediyesi Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu, henüz kurulalı bir yıl dahi olmadan uluslararası arenada Türkiye’yi temsil etme gururunu yaşatacak. IGF Dünya Folklor Birliği’nin İspanya’da gerçekleştireceği dijital festivalde Türkiye’yi İzmit Belediyesi temsil edecek. 

30 FARKLI ÜLKEDEN EKİP KATILACAK

1949’da kurulan IGF World Folklore Union (Dünya Folklor Birliği) Covid-19 sebebiyle Uluslararası dijital ortamda düzenlediği Halk Dansları Festivali’nde 30 farklı ülkeden tek ekip katılacak. Dijital festivale Türkiye’den; koordinatörlüğünü Enis Üstüntaş ve Antrenör Meltem Öztürk Başyiğit yönetimindeki İzmit Belediyesi Sahne İzmit Halk Dansları ekibi katılacak. 

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN CANLI YAYINLANACAK

Dünyada ilk defa gerçekleştirilecek olan dijital festival 31 Temmuz Cuma günü saat 22.00’da gerek IGF World Folklore Union gerekse İzmit Belediyesi ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. İzmit Belediyesi Sahne İzmit Halk Dansları ekibi festivalde Artvin yöresi ve Üsküp Türk Halk oyunları ekipleriyle performanslarını sergileyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817