İZMİT BELEDİYESİNDE ÇALIŞMAK BİR AYRICALIKTIR
 Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen kıdem yılı ödül törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve çalışanlar katıldı.

Ödül töreninde konuşan Başkan Doğan “belediyecilik 7 gün, 24 dört saat durmaksızın çalışmayı gerektiren bir iştir. Sizlerle 7  yılımızı bitiriyoruz. Belediye Başkanı olarak bizim görevimiz projeler yapmak, başkanlık etmektir. Ama asıl isi ortaya çıkaran sizlersiniz. Temizlik işçimiz sahada güzel çalışırsa benim sesim daha gür çıkıyor. Park bahçelerde ki kardeşimiz alanı çiçek gibi yapıyorsa ben daha dik yürüyorum. İhale kısmındaki görevlimiz milletin kuruşunu ziyan etmeden güzelce işini yapıyorsa o zaman ben daha da dik yürüyorum, sesimde daha gür çıkıyor. Bizim bütün gücümüz, enerjimiz; sizin beraberliğiniz, sahada yaptığınız çalışmalarınız ve halkımızın memnuniyetidir.

 

İZMİT BELEDİYESİ BİR MARKADIR

 

Halkımız bize güveniyor, bizden memnun ki bizi bu noktalarda tutuyor. Bizim patronumuz vatandaşımız. Onlar olmazsa bizim burada olmamızın bir anlamı yok. Biz halkımızı seviyoruz, onlara hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Çok iyi biliyoruz ki insan yaşarsa devlet yaşar. Vatandaşımızın gözündeki hizmet çıtasını yükselttik” dedi.

Kardeş belediye protokolü imzalamaya gittikleri İzmir izlenimlerini de anlatan Başkan Doğan “ İzmir ziyaretimde orada ki hizmetleri, belediyeciliği şehrimizle mukayese ettim. Gördüm ki, görünenin arkasında ki eksiklikler bizim şehrimizde yok. Biz, hizmette fark yaratan bir belediyeyiz. İzmit Belediyesi çatısı altında çalışmak ayrı bir gurur, ayrı bir güçtür.  Belediyemize hizmet vermiş çok sayıda arkadaşımız şimdi çok önemli yerlerdeler” şeklinde konuştu.

 

ÇOK DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

 

Personel memnuniyeti ve düşüncelerinin kendileri için çok önemli olduğuna da vurgu yapan Doğan “ sizlerle yaptığımız anketleri en küçük detaylara kadar inceledik. İsteklerinizi şikayetlerinizi, memnuniyetlerini değerlendirdik. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Ortaya çıkan başarılı işler ekibin bir dişli gibi çalışmasıyla olur. İşte İzmit Belediyesinin yaptığı bu başarılı işler ekibin uyumlu çalışmasından kaynaklanmaktadır. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Biz, güzel bir aileyiz ve bu aileyle çok daha güzel işler yapacağız. Bu kadro çok daha güzellerini yapacak kapasitededir ” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817