banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İZMİT BELEDİYESİ’NDE PARELEL DEVLET OPERASYONU
 Açığa alma işinin Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın emriyle yapıldığı kaydedildi. 

 

HAZİRAN SEÇİMLERİNDEN SONRA BAŞLADI

 

Konuyla ilgili çok yönlü olarak araştırmanın devam ettiği öğrenilirken, İzmit Belediyesi’nde özellikle Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra paralel yapı mensuplarıyla ilgisi olan kişilerle ilgili soruşturmalar yapılıp, işten el çektirmelerin de olduğu öğrenildi. Dolayısıyla İzmit Belediyesi’nde son olayların ardından paralel terör örgütü FETÖ ile ilgili olarak çok sayıda açığa alınıp görevden alınmalar beklenmiyor.

 

DOĞAN’DAN KESİN TALİMAT

 

İzmit Belediyesi’nin gerek yöneticileri, gerekse personeli, 15 Temmuz gecesinden itibaren Başkan Doğan’ın talimatıyla belediyeye çağrılmış, iş makinaları başta olmak üzere hizmet araçlarıyla askeri kuruluşlar ve devlet kurumlarının önlerinde konuşlandırılmıştı. Başkan Doğan’ın, bu ihanet örgütüyle ilgisi olan kimsenin belediyede barınmasının mümkün olmayacağını “ babamın oğlu olsa gözünün yaşına bakmayın. Bunu hem vatanımız için hem de demokrasi şehitleri için yapın. Bunu yapmak boynumuzun borcudur” şeklinde talimat verdiği de öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826