İZMİT BELEDİYESİ’NDE TAHSİL YARDIMLARI ÖDENDİ
 İzmit Belediyesi’nde toplu iş sözleşmeden doğan işçilerin tahsil yardımlarının ödendiği öğrenildi. Belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 191 ilköğretim, 170 lise ve 95 de üniversite öğrencisinin toplam 210 bin lira tahsil yardımları çalışanların banka hesaplarına yatırıldı.

Sözleşmeye göre ilköğretimde okuyan öğrencilere 582 Lira, lisede okuyan öğrencilere 743 Lira ve üniversitede okuyanlara da 1072 lira bürüt tahsil yardımında bulunuluyor. Yetkililer, tahsil yardımından sadece çalışanların çocukları değil, okuyan işçilerin kendilerinin de yararlandığını söylediler. İzmit Belediyesi çalışanları tahsil yardımlarını Ekim ayı maaşlarıyla birlikte bankadan çekebilecekler. Belediyede yetkili sendika olan Genel-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük, yapılan ödemeler için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ederek” İzmit Belediyesi çalışanları olarak her türlü alacağımızı günü gününe hatta  gününden önce almanın mutluluğu içindeyiz. İşçi arkadaşlarım adına Başkan Doğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817