banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT BELEDİYESİ’NDE YOĞUN EĞİTİM PROGRAMI
 2015 yılını personel eğitimleri açısından oldukça yoğun geçirecek olan İzmit Belediyesi’nde hemen her hafta  bir eğitim var. İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından çalışanlara yönelik düzenlenen eğitimlerin sonuncusu etkili sunum teknikleri alanında oldu. Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev, daire müdürleri, birim sorumluları ve büro personelinden oluşan yaklaşık 64 kişinin katıldığı eğitimi Selami Kaplan verdi.

Selami Kaplan verdiği eğitimde topluluk önünde konuşmak ve sunum yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden bahsederek” iyi bir sunumda anlatılanlardan çok ses tonu, diksiyon, görünüş ve beden dili sunumun etkinliği için çok önemlidir. Sunumun küçük anekdotlarla, hikaye ya da fıkralarla desteklenmesi katılımcıların ilgisini çeker. Sunum dili sade ve anlaşılır en makul zamanda katılımcıları sıkmadan bitirilmesi gerekir” dedi.

Yetkilileri, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın personele yönelik eğitimlere büyük önem verdiğini bu yüzden de yıl içinde 40’a yakın eğitim programı planladıklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751