İZMİT BELEDİYESİ’NDEN 11 TAŞINMAZ İÇİN KİRALAMA İHALESİ
  OTOPARKLAR YENİDEN İHALEDE

 Yetkililer, yaklaşık bir ay önce yapılan ve aylık 159 bin liraya kiralanan 860 araçlık Belsa kapalı otoparkının şartların yerine getirilmemesi nedeniyle ihalesinin tekrarlanacağını ve muhammen bedelin 159 bin Lira olacağını söylediler. Büyük ilgi görmesi beklenen Belsa kapalı otoparkın kiralama süresinin 3 yıl ve peşin olacağı da kaydedildi.  Aynı şekilde Karabaş Mahallesi Hafız Selim Efendi Sokak’ta yaptırılan ve Kocaeli’nin ilk asansörlü otoparkı da 3 yıllığına kiralanacak. İlgililer, bu otoparkın da 21 Eylül tarihinde aylığı 5600 Liraya kiralandığını fakat  firmanın şartları yerine getirmediği için yeniden kiralama ihalesine çıkılacağını ve muhammen bedelin 3500 Lira olduğunu söylediler.

İzmit Belediyesi yetkilileri, 4 Kasım’daki ihalede Ömerağa Mahallesi Pertevpaşa Caddesinde 1 adet kafeterya, Malta Mahallesi Yurdum Caddesinde 1 adet dernek lokali, Ömerağa Mahallesi İnönü Caddesinde 1 adet gazete satış yeri, Körfez Mahallesi Hafız Binbaşı Caddesi (Adliye yanı) no:7 de 1 adet büfe-çay bahçesi, Körfez Mahallesi Rıza Paşa Caddesinde 1 adet açık depolama alanı, Tepecik Mahallesi Fethiye Caddesinde 1 adet kitap satış yeri, Süleymaniye Mahallesi Merkez mevkii Küme Evler’de 1 adet işyeri, Körfez (Sanayi) Mahallesi Ladin Sokak’ta 1 adet teknik alt yapı alanı, Yenimahalle (Cumhuriyet) Mahallesi Karayolu Sokakta 1 adet teknik alt yapı alanı, Yenidoğan Mahallesi Hastane Yolu Sokakta 1 adet teknik alt yapı alanı, Hacıhasan Mahallesi Kolaylı Sokakta 2 katlı yapının kütüphane ve lokali olarak kiralanacağını söylediler. İhaleyle ilgilenenlerin 3 Kasım Salı günü saat 16.00’ya kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne başvurulması gerektiği de bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817