İZMİT BELEDİYESİ’NDEN 669 BİN LİRALIK KİRALAMA İHALESİ
İzmit Belediyesi, kentin değişik noktalarında mülkiyeti altındaki yerleri kiraladı

Belediye Encümeninde gerçekleşen 11 yerin 3 yıl süreyle kiralama ihalesinde 5 yer için alıcı çıkarken 7 yerin ihalesine ise  katılan olmadı. Encümen Başkanı Hüseyin Üzülmez, üyeler Emine Zeybek ile Muzaffer Gürfidan nezdinde gerçekleşen açık teklif usulü kiralama ihalesinde Hacı Hızır Mahallesi İnönü Caddesi Cumhuriyet Parkı’ndaki büfeyi aylık 4010 liraya İsa Horoz alırken buradaki bir yıllık kira bedelinin peşin olacağı  açıklandı. Ömerağa Mahalesi Yeni Cuma karşısındaki  kafeterya aylık 4250 liraya Aynalı Gıda tarafından 3 yıllığına kiralanırken burada da bir yıllık kira bedeli peşin ödenecek. Yahya Kaptan Mahallesi Salkım Söğüt Caddesi’ndeki açık spor ve sosyal tesisler Aydın Küçükseymen tarafından aylığı 4500 liraya kiralanırken söz konusu yerin 2 yıllık kira tutarını İzmit Belediyesi peşin tahsil edecek. Sanayi Mahallesi’ndeki  3000 metrekarelik açık otopark alanı da aylığı 3500 liraya Büyük Körfez Taşımacılık tarafından  3 yıllığına tamamı peşin olmak kaydıyla kiralandı. İzmit Belediyesi ayrıca  Tepeköy Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı Bayındırlık Kalıcı Konutlarındaki  büfeyi de aylığı 1000 liraya Hasan Köse isimli  şahsa kiralarken buradaki 3 yıllık kira bedeli de peşin tahsil edilecek.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Encümen Başkanı olan Hüseyin Üzülmez, alıcı çıkmayan Ömerağa, Gündoğdu, Yenişehir, Arızlı, ve Tepecik deki 7 yerin  8 Ağustos da pazarlık usulüyle tekrar kiralama ihalesinin yapılacağını söyledi. Kiralanan 5 yerden İzmit Belediyesi kasasına  471 bin 120 lirası peşin toplam 669 bin 480 lira bir gelir girdiği öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817