İZMİT BELEDİYESİ’NDEN AKARYAKIT İSTASYONU

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, bölgeye giderek akaryakıt istasyonunda incelemelerde bulundu. İzmit Belediyesi'nin şirketlerinden Sarbaş tarafından işletilecek olan ve 4 pompanın bulunduğu istasyonda 11 personel de görev yapıyor. Türkiye’nin yeni nesil yakıt istasyonu olan GO firması ile anlaşma yapılan istasyonda LPG, benzin, motorin, oto yıkama, yağ, market hizmetleri yer alıyor.

 

BELEDİYEMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

 

Başkan Doğan akaryakıt istasyonuyla ilgili olarak “Belediyemizin iki şirketi olan SARBAŞ ve BEKAS’ı elimizden geldiğince kalkındırmaya çalışıyoruz. Şirketlerimiz işletmeleriyle kendini döndüren, kar getiren kuruluşlar haline geldi. Ne sahada, ne piyasada ne de SGK da vergi borçları kalmadı. Yaptığımız çalışmalar ve kurduğumuz yeni tesislerle şirketlerimizi daha da büyütmeye çalışıyoruz. Akaryakıt istasyonumuz çok güzel oldu. Hem bir ihtiyacı giderirken hem de şirketlerimize ilave gelir getirecek bir kuruluş haline geldi. Yapılan her tesis, her yatırım belediyemizin gücüne güç katıyor. Bu tür yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı arttırmaya devam edeceğiz.  Akaryakıt istasyonumuz şehrimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817