banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İZMİT BELEDİYESİ’NDEN ALKIŞLANACAK HİZMET
 RAMPA YAPILDI

 

Aşırı kilolarından dolayı evine mevcut kapıdan giriş çıkışı büyük sorun olan 51 yaşındaki A.Ş. yardım için İzmit Belediyesi’ne başvurdu. İzmit Belediyesi, vatandaşın isteğine duyarsız kalmayarak hemen harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, söz konusu vatandaşın evine giriş-çıkışı kolaylaştırıcı bir rampa yapmaya başladı. Mevcut yol ile vatandaşın oturduğu eve 4 metre uzunluğunda 1 metre genişliğinde korkuluklu rampalı yolun yapımı kısa süre içinde tamamlandı. Tek ayağı olmayan vatandaşın evine yeni bir kapı da açıldığını söyleyen yetkililer” yapılan çalışma ile artık vatandaş evine rahatlıkla girip çıkabilecek” dediler.

 

EVE HAPSOLMAKTAN KURTULDUM

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan sayesinde eve hapsolmaktan kurtulduğunu söyleyen A.Ş. isimli vatandaş da” aşırı kilolarım ve ayağımın birisi olmadığı için evden dışarı çıkamıyordum. Sık sık doktora da gitmem gerekiyor. Komşularım beni evden çıkarabilmek için yoğun bir uğraş veriyorlardı.  Durumumu İzmit Belediyesi yetkililerini anlatıp yardım talep ettim. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Yapılan rampa sayesinde artık evime rahatlıkla girip çıkabileceğim. Canım sıkıldığında evden çıkıp  dışarıda dolaşmam da mümkün olacak” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826