İZMİT BELEDİYESİ’NDEN GENÇ GİRİŞİMCİLER MERKEZİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla şehirde bir ilk daha gerçekleşiyor. Kadıköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde  Genç Girişimciler Merkezi kuruluyor. İnşaat halindeki katlı otopark ve semt pazarın arka tarafındaki binanın Turan Güneş Caddesi tarafına bakan kısımda oluşturulan Genç Girişimciler Merkezi’nin yakında hizmete gireceği öğrenildi. Yetkililer asma katlı 190 metrekarelik alanda ofisler, bekleme salonu ve görüşme odaları bulunacağını söylediler. Çalışmanın yaklaşık 80 bin liraya mal olacağın ve ilk olacağı öğrenildi.

 

GENÇ GİRİŞİMCİ NEDİR

 

İzmit Belediyesi, Genç Girişimciler Merkezi İzmit’teki ve bölgedeki girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve girişimcilerin küresel ölçekte rekabet edebilirliğine katkı sunma hedefi ile hayata geçiriliyor. Toplumsal kalkınmaya, sosyal ve ekonomik düzeyde katma değer sağlamak amacıyla kurulan ve Belediye Başkanı Doğan’ın büyük önem verdiği Genç Girişimciler Merkezi, bünyesinde planladığı projeler ile girişimcilik ekosistemindeki etkin kurum ve kuruluşların, şirketlerin, sivil toplum örgütlerinin ve üniversitenin bir araya gelmesini ve ortak çalışmalar yapılmasını sağlayacak. Merkez sayesinde, girişimcilik algısının pozitif yönde gelişmesinin, genç girişimcilerin küresel rekabet edebilirliklerinin arttırılmasının  ve  iş dünyası ile işbirliklerinin kolaylaştırılacağı kaydedildi. İzmit Belediyesi Genç Girişimciler Merkezi girişimcilik alanında yapacağı çalışmalar ile birlikte bünyesinde sekiz girişimciye de ofis, sekretarya, sarf malzemesi, toplantı odası, görüşme odası ve mesleki eğitimler gibi hizmetleri de ücretsiz olarak sağlayacak. Genç Girişimciler Merkezi’nden 18-30 yaş arası tüm gençlerin yararlanabileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817