İZMİT BELEDİYESİ’NDEN KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

İlk etkinlik 08 Mart 2017 Çarşamba günü Kocaeli Barosu ile ortaklaşa olarak yapılacak. Belsa 9. Kattaki meclis salonundaki kadın hakları seminerinin saatinin 14.00 olduğu ve söz konusu seminerin mahallerde de tekrarlanacağı kaydedildi. 

 

EN ÇOK KADIN İSTİHDAM EDEN KURULUŞLARA PLAKET

 

İzmit Belediyesi tarafından en fazla kadın istihdam eden 41 işletmeye plaket verilmesi etkinliği de   08 Mart 2017  Çarşamba günü saat 17.30’da Cumhuriyet Parkı’ndaki İzmit Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilecek.

09 Mart 2017 Perşembe günü saat 14.00’de yine meclis salonunda Soroptimist İş ve Meslek Kadınları Kulübü ile ortaklaşa düzenlenecek Kadın ve Estetik  konulu seminere konuşmacı olarak Cihan Hastanesi’nden Opr. Dr. İlgi Güler’in katılacağı kaydedildi.  Seminer öncesinde KOSEV tarafından aynı yerde bir resim sergisi de düzenlenecek.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817