İZMİT BELEDİYESİNDEN KAMU KURUMLARINA STERİL MASKE

Mart ayı itibariyle ülkemizde etkisini gösteren koronavirüse karşı tedbirlerini arttırarak büyük bir mücadele veren İzmit Belediyesi, tüm birimleriyle virüse karşı çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri sokak sokak dezenfekte çalışmaları bir yana kendi dikimevinde gönüllü olarak çalışan kadınların ürettiği steril maskeleri de kurumlara dağıtmaya devam ediyor.  

SEFERBER OLDU

Koronavirüse karşı tüm imkanlarıyla seferber olan İzmit Belediyesi ürettiği steril maske üretimin ve dağıtımına da devam ediyor. Bu kapsamda son olarak İzmit Belediyesi İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü’ne steril maske dağıtımı gerçekleştirdi. Maske üretiminin talebe göre arttırılarak devam edeceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817