banner2779
banner2752
banner2750

İzmit Belediyesinden Nikâh İşlemleri İçin Önemli Duyuru


Alınan karar gereği nikâh işlemleri sadece İzmit Yunus Emre Kültür Merkezinde yapılacak. Nikâhlara davetli alınmazken, gelin ve damat dışında yalnızca iki şahidin katılmasına müsaade edilecek

İzmit Belediyesi, kentte yapılacak olan nikâh işlemleriyle ilgili bir duyuru yayınladı. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi. “Koronavirüs nedeniyle nikâh işlemlerinde önemli değişiklik yapılmıştır. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan koronavirüsü (Covid19) tedbirleri konulu ek genelgeye istinaden, koronavirüs salgınının yayılma riskine karşı önlem amacıyla 17 Mart 2020 Çarşamba gününden itibaren ikinci bir genelge yayınlanıncaya kadar, ilçemizdeki nikâh işlemleri sadece Yunus Emre Kültür Merkezi Nikâh Salonunda gerçekleştirilecektir.

İPTAL VEYA ERTELEME İÇİN BAŞVURU

Ayrıca, nikâh törenleri gelin, damat ve iki şahitle sınırlandırılmış, diğer mekânlardaki tüm nikâh törenleri de iptal edilmiştir. Belediyemizden nikâh günü almış çiftlerimizin, en az birinin iptal veya erteleme işlemleri için evlendirme memurluğumuza şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İzmit Belediye Başkanlığı”

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751