İZMİT BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK PROJE
 İzmit Belediyesi’nin örnek projelerinden olan evde bakım uygulaması, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla hayata geçirilen  evde bakım uygulaması Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği işbirliği ile gerçekleştiriliyor. İki kişilik bakım ve bir sağlık personelinden oluşan ekip, mahallere giderek ailelerin ve hastaların durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulunuyor.  

 

TESPİTLER YAPILDI

 

Proje kapsamında ekiplerin yaklaşık bir ay içinde Cedit, Kadıköy, 28 Haziran, Topçular, Yenişehir, Akmeşe, Akçakoca, Yenidoğan ve Hacıhızır mahallelerinde 90 kişiyi ziyaret ederek gerekli tespitlerde bulunduğu öğrenildi.  Belediyenin Eğitim Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yaşlı Masası tarafından yürütülmekte olan evde bakım hizmeti için vatandaşların 318 00 00-1446 numaralı telefonu arayarak bakım ihtiyaçları için talepte bulanabilecekleri bildirildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817