İZMİT BELEDİYESİ’NDEN TURGUT’A PARK


Barbaros Sokak’ta 318 metrekarelik bir alan üzerindeki parktaki çalışma devam ediyor. Yetkililer,  parkı çevreleyen taş duvar yapımın tamamlandığını, merdiven ve diğer işlerin yapımının da planlanan şekilde devam ettiğini belirterek “ parkta çocuk oyun alanı ve dinlenme yerleri bulunacak. Ahşap pergola ve bitkilendirme çalışmalarına yakında başlayacağız” dediler.

PARKLARDA BAKIM

Bu arada şehrin muhtelif yerlerindeki parklardaki bakım onarım çalışmaları da devam ediyor. Yetkililer, parklarda yoğun kullanım sonucunda ortaya çıkan hasarların kısa süre içinde giderildiğini söylediler. Duvarlara yazılan uygunsuz yazıların da boyanarak silindiği çalışmalar çerçevesinde Gölkay’da da genel temizlik yapıldığı kaydedildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817