İZMİT BELEDİYESİ’NE ALTIN KARINCA’DAN ÖDÜLÜ

Yerel Kalkınma ve İşbirliği kategorisinde Uluslararası Pişmaniye Festivali ile birinciliği elde eden İzmit Belediyesi’nin ödülünü Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Bangaledaş’de olduğu için Başkan Vekili İbrahim Bulut aldı. Başkan Vekili Bulut’a ödülü Marmara Belediyeler Birliği Başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal verdi.

262 projenin yarıştığı ve belediyecilik anlamında en prestijli yarışmalardan biri olan Altın Karınca’dan ödül kazanmanın heyecan ve mutluluğu içinde olduklarını söyleyen Başkan Vekili Bulut “ bu ödül güçlü ve büyük bir aile olan İzmit Belediyesin eseridir. Şehrimizin markası olan pişmaniye unutulmaya yüz tutmuşken Belediye Başkanımız sayesinde tekrar hatırlanıp marka haline geldi. Bu ödül aynı zamanda pişmaniye markasının da taçlandırılmasıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817