banner2779
banner2752
banner2750

   İZMİT BELEDİYESİ’NİN EĞİTİME KATKILARI DEVAM EDİYOR

Açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, okul müdürü Kerim Öz, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

EĞTİME SEVEREK DESTEK OLUYORUZ

 

Yarbay Refik Cesur İlkokulu’na beyaz bayrak ödülünün de verildiği açılış tam bir bayram havasında gerçekleşti. Okul bahçesinde bahar şenliğinin de düzenlendiği etkinlikte konuşan Başkan Doğan “ eğitme  desteği severek yapıyoruz. Bugün yaptığımız bu yatırımların ülkemizin geleceğine büyük katkılar sağlayıcının bilinci içindeyiz. 8 sene önce bu okula geldiğimde eğitim prefabriklerde yapılıyordu. Bugün ise devletimiz sayesinde son derece modern bir ortamda eğitim veriliyor. Yapılan hizmette katkımızın olması bizleri sevindiriyor. İzmit Belediyesi olarak bir çok okula yaptığımız gibi bu okulumuza da kütüphane, öğretmenler odası ve spor salonu yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Okullarımız 15 yıl öncesi büyük imkansızlıklar içindeydi. Bugün ise başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, hükümetimiz sayesinde çok daha donanımlı modern ortamlara kavuştu. Bugün artık eğitime ayrılan bütçe savunmadan daha fazla hale geldi. Bu da eğitime verdiğimiz önemi göstermektedir. Ülkemiz her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bir çok ülkenin kıskandığı güçlü bir Türkiye var. Birlik beraberlik içinde olarak dünyada söz sahibi  olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Doğan, konuşmasında Yeşilova’ya mahalle konağı yapılacağı müjdesini de verdi.

 

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

 İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu  “halkla hizmeti şiar edinmiş İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Eğitim alanında güzle çalışmalar yapılıyor. İnsana, çocuklarımıza, geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bugün hemen hemen her okulumuzun yanında olan bir yerel yönetimimiz var. Öğrencinin, öğretmenin ve vatandaşın halinden anlayan bir yerel yönetime sahibiz. Bu nedenle bizler şanslı bir beldenin insanıyız. Başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından açılışlar gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751