banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İZMİT BELEDİYESİ’NİN EĞİTİMLERİ KÖYLÜLERİ SEVİNDİRİYOR
 İzmit Belediyesi’nin bir süre önce  köylerde başlattığı bilgilendirme eğitimleri, vatandaşları sevindiriyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile köylere hizmeti hızlandırmak için kurulan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı uzman kişiler,  muhtarların da görüşleri doğrultusunda başta tarım ve hayvancılık olmak üzere çeşitli konularda bilgilendirme eğitimlerinde bulunuyorlar. Şimdiye kadar 20’ye yakın köyde gerçekleştirilen bilgilendirme eğitimi Emirhan Köyünde de verildi. Belediyenin Veteriner Hekimi Gökhan Kılıç tarafından cami bahçesinde gerçekleşen eğitimde, hayvancılık ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Köylülerin hayvancılık yaparken karşılaştıkları sorunların da tartışıldığı eğitimde buzağı ve buzağı yetiştiriciliği konusunda bilgi veren Gökhan Kılıç’ı vatandaşlar büyük bir heyecan ve dikkatle dinlediler.

 

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Bilgilendirmeden oldukça memnun kaldıklarını söyleyen Emirhan sakinleri” Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’dan Allah razı olsun. Ayağımıza kadar  veteriner gönderip  bizlerin sorunlarıyla ilgileniyor. Şimdiye kadar  bu işleri hep deden kalma yöntemlerle yapıyorduk. Artık hayvancılığı daha bilinçli yapıp kazancımız daha fazla olacak” şeklinde konuştular. Emirhan’daki bilgilendirme eğitiminde Kırsal Hizmetleri Müdürlüğü görevlileri Ziraat Yüksek Mühendisi Şafak Üzümoğlu ile Mithat Ergün de  hazır bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826