İZMİT BELEDİYESİ’NİN GENÇLİK PROJELERİ DEVAM EDİYOR
 Geçtiğimiz günlerde Living and Learning Abroad isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında 12 İskoçyalı genci kentimizde ağırlayan İzmit Belediyesi, İngiltere’den gelecek olan yeni bir grubu ağırlamak için hazırlanıyor.

İzmit Belediyesi ve Bhagavat Educational Trust ortaklığı ile düzenlenen Living and Learning Abroad isimli Avrupa Birliği projesi kapsamında gerçekleşecek olan programda Somali’deki iç savaş sebebiyle İngiltere’ye yerleşen 12 kişilik bir grubu misafir edilecek.  12 Ağustosta şehrimize gelecek olan grup 13 gün süresince çeşitli aktiviteler gerçekleştirecek. Projeyle alakalı çalışmalarını devam ettiren İzmit Belediyesi Gençlik Bilgilendirme ve Danışma Merkezi Genç-iz tarafından yürütülen proje ile ilgili son gelişmeler İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a aktarıldı. Yapılan toplantıda proje detayları üzerinde durulurken, projenin faydaları değerlendirildi.

 

DOĞAN ‘GENÇ DOSTU BELEDİYEYİZ’

 

Projeyle yakından ilgilenen Başkan Doğan bu tür çalışmalar sayesinde sosyal belediyecilik anlamında önemli adımların atıldığını belirterek ‘ projeler sayesinde kültürler arasında paylaşımlar yaşanmakta, gençlerimiz farklı dilleri öğrenirken, gelen misafir gençlerimize de Türkçeyi öğretmektedirler.’ dedi.

‘İzmit Belediyesi genç dostu bir belediyedir. Ülkemiz genç ve donanımlı bir nüfusa sahip, bununla gurur duyuyoruz.  Belediyemiz özellikle gençlere yönelik Sarısu Gençlik Parkı, Genç-iz, Etüt Merkezleri, Cephanelik Spor Tesisleri ve bunun gibi birçok çalışmalar gerçekleştirmiştir. Gençlik Merkezi çalışmalarımızda hızlı şekilde devam etmektedir. Gençlerimizi çok önemsiyoruz, yine yeni dönemde üniversitemizde ki öğrencilerimiz için yurt projemiz var.’ diyerek gençlerimize projelerin müjdesini verdi.

 

GENÇLERİN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR

 

‘Biz gençlerimize yönelik yapmış olduğumuz bu çalışmalarımızda en büyük ilham kaynağını gençlere önem veren Başbakanımızdan aldık. Özellikle Başbakanımız her platform da gençlerimize güvendi.

Seçilme yası 25’e indi,  şimdide 18 yaşa indirmek için çalışıyor. Gerek siyasi gerekse diğer alanlarda gençlerimizin önünün açılması için her zaman bizlere örnek oldu. Bizlerde bu çizgide çalışıyoruz. İzmit Belediyesi olarak biz gençleri önemsiyoruz. Gençlerimizle gurur duyuyoruz.’ şeklinde konuştu.

 

TÜRK GENÇLİĞİNİ TANIYAN BİR CUMHURBAŞKANI OLMALI

 

‘Gençlerimize önem veren genç dinamik bir liderimiz var, inşallah bu genç dostu liderimiz Cumhurbaşkanımız olacak. Recep Tayyip Erdoğan sadece ülkemizin değil, tüm İslam ülkelerinin gençlerinin de lideri. Ülkesini tanımayan, gençliğini yurtdışında geçirmiş Türk gençliğini iyi bilmeyen, enerjisini yitirmiş,  70’ini geçmiş bir Cumhurbaşkanı adayını gençlerimiz tercih etmez. Gençlerimiz dinamik, çalışkan, sokaktan, sizlerin aranızdan gelen bir Cumhurbaşkanı tercih eder.’ diyerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gençlerimizden destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817