İZMİT BELEDİYESİNİN HAYIRLI HİZMETİ MEMNUN EDİYOR

İzmit Belediyesi 6 yılı aşkın zamandır camilerin yanı sıra cemevlerinin temizliğini de yapıyor. Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü yetkilileri, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla kurulan özel bir ekip tarafından 6 yılı aşkın zamandır şehir merkezinde 133 cami, 66 Kur’an Kursu, köylerde 91 cami, 14 Kur’an Kursu ve 4  cemevinin detaylı temizliğinin yapıldığını belirterek” bu hizmeti   şimdiye kadar hiç aksatmadan yerine getirdik. Ocak-Ekim döneminde 441 ibadethanede 159 bin 480 metrekare halı temizliği yapılmıştır. Bundan sonra da temizlik hizmeti vermeye devam edeceğiz” dediler.

 

 TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Hicri 1437 Kameri aylardan Muharrem ayı nedeniyle İzmit merkezde 2  köylerde de 2 olmak üzere 4 adet cemevinin temizliğinin tamamlandığını da söyleyen ilgililer” İzmit Gültepe, Tavşantepe, Balören ve Bayraktar köylerindeki cem evlerinin halı temizliği ekiplerimizce yapıldı. Yapılan bu hizmetten vatandaşların memnun kaldığını görmek bizleri de mutlu ediyor” şeklinde konuştular. Gültepe Cemevi ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Bingöl ile Balören Cemevi yetkilisi Hulusi Er yapılan hizmet için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817