banner2779
banner2752
banner2750

İzmit Belediyesinin ‘Kardeş Eller’i   Çocukları Giydirdi, Yürekleri Isıttı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü İzmit ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek, kış şartlarını rahat geçirebilmeleri adına tespit edilen ailelerin çocuklarına kışlık giyim yardımı sağlıyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi, hem kendi öz kaynakları hem de Kardeş Eller Projesi üzerinden toplanan bağışlarla ihtiyaç sahibi toplam 130 ailenin çocuklarına 150 TL değerinde kışlık mont ve bot yardımı yaptı.

ÇOCUKLARA KIŞLIK GİYSİ YARDIMI

Toplumun dezavantajlı kesimlerine, dar gelirli ailelere sahip çıkmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirilen dayanışma ağı Kardeş Eller Projesi ile İzmit Belediyesi, özellikle Covid-19 salgın sürecinde gelir kaybına uğrayan ailelere ulaşmaya devam ediyor. Bu dönemde çocukların en önemli ihtiyacı olan kıyafet yardımı ile zorlu kış şartlarını rahat geçirmelerini sağlayan İzmit Belediyesi ekipleri, www.izmitkardeseller.com üzerinden destekte bulunan bağışçılara da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751