İZMİT BELEDİYESPOR EN YAKIN RAKİBİ URLA PERA MAÇINDA GÜLEN TARAF OLDU
 Başkan Şentürk “ Takımımıza güvenimiz sonsuz. Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi de dahil olmak üzere oynadığımız 17 karşılaşmadan 16 galibiyetle ayrıldık ve rekora doğru koşuyoruz. Şuanda bulunduğumuz TKB2L’de F grubunda 4’te 4 yaparak lideriz. Yeni transferlerinde nokta tranfer olduğunu gördük. Eski oyuncularla çabuk kaynaştılar ve çok iyi performans gösteriyorlar. 4-12 Mayıs’ta Muğla’da gerçekleşecek final grubunda oynamaya çok yaklaştık. Kocaeli’ye 1. Lig takımı getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm Kocaeli halkının da desteğini bekliyoruz “ dedi.

Galibiyet sonrası İzmit Belediye Başkanı Sayın Dr. Nevzat Doğan takımı arayarak yönetimi, teknik kadroyu ve takımı tebrik etti. Oyuncularda Doğan’a bundan sonraki maçlarda da en iyi şekilde performans göstereceklerini belirterek, galibiyet sözü verdi.

İzmit Belediyespor bu hafta evinde Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda saat 17.30’da Urfa takımı olan Memleket Spor’u ağırlayacak. Tüm Kocaeli halkını 1. Lig yolunda olan temsilcimizi yalnız bırakmayacaklarına inanarak, maça davet ediyoruz.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817