banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT BELEDİYESPOR’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
 İzmit Belediyespor’da yaklaşık bir ay önce gerçekleşen genel kurulun ardından yeni yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi. Erdoğan Şentürk başkanlığında yeniden yapılanmaya giden mavi-beyazlı ekipte Futbol Şube Sorumlusu Ömer Gün oldu. Federasyon delegeleri ise başkan Şentürk ile birlikte Necati Akkuzu ve eski yöneticilerden İsmail Gün olarak belirlendi.

 

BAŞKAN YARDIMCISI İBRAHİM BIYIKLI

 

Futbol dışında atletizm, basketbol, bisiklet, çocuk oyunları, futnet, izcilik, satranç, su kayağı ve voleybol gibi branşlarda da faaliyet gösteren İzmit Belediyespor’da geçtiğimiz ay olağan genel kurul gerçekleşmiş ve Erdoğan Şentürk başkanlığında İbrahim Bıyıklı, Yakup Karaaslan, Yılmaz Oktay, Ömer Gün, Necati Akkuzu, İbrahim Gürsel, Yavuz Bayraktar ve Engin Uçar’dan oluşan yönetim kurulu göreve seçilmişti. Yeni yönetim görev dağılımını önceki gün yaptı. Buna göre futbol şube sorumlusu Ömer Gün olurken, mali işler sorumlusu Yakup Karaaslan olarak belirlendi. İbrahim Bıyıklı başkan yardımcısı, Dr.Yılmaz Oktay genel sekreter oldu. Salon sporlarından Necati Akkuzu, basın ve halkla ilişkilerden İbrahim Gürsel sorumlu olacak.

 

FEDERASYON DELEGELERİ ŞENTÜRK, GÜN VE AKKUZU

 

İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, futbolda bu sezon altyapıya önem vereceklerini, yeniden yapılanma sağlayacaklarını belirterek, “Kulüp olarak asıl amacımız İzmit halkına hitap eden, onlarla iç içe bir kulüp olmak. Bu kentin kendi değerleriyle ayakta durabilen bir kulüp olmak. Bu doğrultuda İzmit Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Doğan’In da desteği ile çok güçlü bir yapıya kavuşacağımız inancındayız” dedi. Diğer branşlarla ilgili yapılacak çalışmalar hakkında önümüzdeki günlerde daha geniş bir açıklama yapacaklarını belirten Şentürk, federasyon delegesi olarak kendisiyle birlikte kulüp eski yöneticilerinden İsmail Gün ile salon sporlarından sorumlu yönetici Necati Akkuzu’yu belirlediklerini de açıkladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751