İZMİT BELEDİYESPOR’DAN ÇİNTİMARA ZİYARET
  

             Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk “ İzmit Belediyespor olarak sezon başında başlattığımız basketbol branşı Kocaeli’de salon sporlarını canlandırma adına güzel bir proje oldu. Kurduğumuz erkek ve bayan basketbol takımları ile bölgesel liglere katıldık. Bu oluşumu başlatırken sizi de ziyaret edip fikirlerinizi almıştık ve sizlerde ne gerekli olduysa yardımcı oldunuz. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı beş antrenör arkadaşı İzmit Belediyespor bünyesine vererek aslında beraberce ortaklaşa güzel bir projeye imza attığımızı düşünüyorum. Erkekler Ligi 4.olarak bitirdi. Bayanlar Marmara Bölge Şampiyonu olarak TKB2L’ye yükseldi ve şuanda 1. Lig’e çıkmaya çok yakınız. Özellikle göreve geldiğiniz dört yıl süre boyunca Kocaeli’ye sağladığınız sportif hizmetler ve müsabaka sayıları tartışılamaz, görünür derecede yükseldi. Gerçekten Kocaeli’de spora ivme kazandırdınız. Bunun için ve verdiniz destekten dolayı size bir kez daha teşekkür ederim.  Ayrıca sizi 4-12 Mayıs’ta Muğla’da oynanacak olan Final maçlarına davet ediyoruz. Dedi”.

  İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise “ Ziyaretiniz için çok teşekkürler. Bizler her zaman spor kulüplerinin ve sporcunun yanındayız. Kocaeli adına başarılı çalışmalar ve hizmetler bizi mutlu ediyor. Özellikle İzmit Belediyespor kurumsallaşma ve sportif anlamda çok güzel başarılar sağladı. Basketbol anlamında beraber istişare ile götürdüğümüz bu süreç gerçekten güzel bir şekilde devam ediyor. Bu kentin iyi bir basketbol takımına ihtiyacı olduğunu gördüğümüz için İzmit Belediye Başkanı Sayın Dr. Nevzat Doğan’a bunu iletmiştik. Belediye Başkanımızın duyarlı davranıp projeyi hayata geçirmesi çok güzel oldu ve kendilerini tebrik ederim. Bu daha başlangıç daha güzel şeyler olacak eminim. Muğla’ya da final maçlarına da geleceğim inşallah. Dedi. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817