İzmit çarşı esnafı, belediyeyi  Tahsin Tarhan'a şikayet etti
 Kocaeli CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Kocaeli'nin AKP'li Büyükşehir ve ilçe belediyesinin uygulamalarından şikayetçi olan İzmit çarşı esnafına, “İki ay daha sabredelim. Büyükşehir Belediyesini alacağız ve sorunlarımıza hep birlkte çözüm üreteceğiz” dedi.

İzmit çarşı esnafı, kendilerini ziyaret ederek “hayırlı işler” dileyen Kocaeli CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan'a büyük ilgi gösterirken Kocaeli Büyükşehir ile İzmit Belediyesi'ni şikayet etti. 

İzmit çarşı esnafı, Tahsin Tarhan'a en önemli sorunlarının başında otopark, temizlik ve trafik keşmekeşinin geldiğini belirtti.

“Caddenin bütün pisliğini biz çekiyoruz. Çevre Temizlik Vergisi'ni biz ödüyoruz, ama otoparkı kullanamıyoruz. Bize verilen park sözünü tutmadılar” diyen çarşı esnafı Tahsin Tarhan’dan Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde kendilerine destek vermesini istediler.

Mevcut iktidarın seçimden seçime gelip vaatlerde bulunduğunu anlatan çarşı esnafı, “Yerel seçimlerde ve genel seçimlerinde gelip vaatler veriyorlar. Bu vaatleri tutmadıkları gibi de yaşam alanlarımızı kısıtlıyorlar” diye şikayetlerde bulundular.

Kocaeli CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ise, “Biz 30 Mart’tan sonra Büyükşehir başta olmak üzere belediyeleri aldığımızda her zaman yanınızda olacağız. Biz yine geleceğiz, yine sizlerin sorunlarını dinleyeceğiz. Birlikte projeler üretip Kocaeli’ni birlikte yöneteceğiz. Sorunlarımızı hep birlikte çözüp sonra da birer yorgunluk çayı içeceğiz. Ama önce siz bize destek vereceksiniz sonra biz size. İki ay daha sabredelim. Büyükşehir Belediyesini alacağız ve sorunlarımıza hep birlkte çözüm üreteceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817