banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT, DENİZ FESTİVALİ İLE ÇOK RENKLİ
 İzmit Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen deniz festivali renkli görüntülere sahne oldu. SEKA Park alanında gerçekleşen ve Türkiye’de ilk olan festivale İzmitliler büyük ilgi gösterdiler.

 Birbirinden farklı etkinliklere sahne olan festivale Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ayşe Mülge Olşen, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Emine Zeybek, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ÇEŞİT ÇEŞİT ETKİNLİK

 

Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Kocaeli Akademik Aşçılar Derneği üyelerinin de hazırladıkları pastalarla renk kattığı festivalde modern pantatlon müsabakaları, deniz ürünleri yemek yarışması, plaj voleybolu turnuvası, ayak tenisi gösterileri, yelken gösterisi, balık tutma, su gösterileri, fotoğraf yarışmaları gibi bir çok etkinlik büyük ilgi gördü.

 

İLKLERİ YAPAN BELEDİYE

 

İzmit Belediye Başkanı Doğan da jetski kullanıp, oltayla balık tuttu. Festivale katılanlara 10 bin adet balık ekmek dağıtılırken, gökyüzüne balon bırakma, kıyı temizliği gibi etkinliklerin de yer aldığı festivalde konuşan Başkan Doğan” Türkiye’de hep ilkleri yapan belediyeyiz. Etrafımız denizlerle çevrili olmasına rağmen denizlerden yeterince yararlanamıyoruz. İlkini gerçekleştirdiğimiz festival sayesinde İzmitlileri denizle daha fazla buluşturmak istiyoruz.

 

FIRSAT VERMEYİN

 

Ülkemizde 13 yıldan beri çok güzel hizmetler yapılıyor. Bunları yıllar önce hayal bile etmek mümkün değil. Özellikle bu gün iktidar olmak için inanılmaz vaatlerde bulunanların yapılan  bu hizmetler hayallerine bile gelmezdi. 12-13 yıl ülkemizdeki sıkıntıları unutmayalım. Hastane ve ilaç kuyrukları, İMF kapısında dilenen bir Türkiye, çocuklarına aşı bile temin edemeyen bir ülke vardı. Bütün bu yoklukların sebebi o zaman görev başında olanlardır. Basit bir tansiyon aletini hastanesine alamayan kurumun başındaki kişi bu gün kalkmış ülkeyi yöneteceğini söylüyor. Allah korosun bunlar iktidara gelirlerse ülkeyi 6 ay içinde batırırlar. Sakın bunlara fırsat vermeyin. Ülkedeki istikrardan yana olmaya devam edelim” şeklinde konuştu.

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak da konuşmasında SEKA PARK olmak üzere Kocaeli’nin her köşesinde güzel hizmetler olduğunu belirterek” 12-13 yıl önce denizin yanına kokudan yaklaşılmazdı. Bu gün mavi bayraklı plajlarımız var. Halkımız yapılan hizmetleri görüp taktir ediyor. Başkan Doğan’a ve ekibine bu güzel festival için teşekkür ederim” dedi.

 








 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751