İZMİT, DENİZ FESTİVALİYLE TANIŞIYOR

İzmit Belediyesi tarafından vatandaşları deniz ile daha çok buluşturmak amacıyla Deniz Festivali düzenlenecek. Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “ ilkini düzenleyeceğimiz festival 23-24 Mayıs tarihleri arasında SEKA Park alanında yapılacak. İzmit’e ayrı bir renk getirecek olan festivalin açılışı 23 Mayıs Cumartesi günü Zeynep Başkan konseriyle başlayacak, Mabel Matiz konseriyle sona erecek. Dolu dolu geçecek festivalde moder pentatlon müsabakaları, gastronomi deniz ürünleri yemek yarışması, plaj voleybol yarışması, ayak tenisi gösterileri ve yarışması, yelken gösterileri, balık tutma yarışması, fotoğraf yarışması, folklor ve bando gösterileri, kıyı ve deniz dibi temizliği, flayboord jet sky ve su kayağı gösterileri, hava fişek gösterileri ve balık-ekmek ikramı olacak. Sadece Kocaeliler değil çevre illerdeki vatandaşları da festivale bekliyoruz” dedi.

 

DENİZDEN YETERİNCE YARARLANAMIYORUZ

 

Yeni İzmit sloganı ile yeni bir projeyi hayata geçireceklerini belirten Doğan, " şehrimizin bir değerini daha ortaya çıkarma, parlatma gayesi ile festivali yapıyoruz. Ülkemizin 3 tarafı şehrimizin her tarafı denizlerle kaplı. Biz deniz ile yeterince buluşamıyoruz. Denizden yeterince faydalanamıyoruz. Bunu Gölkaypark'ı yaparken dile getirmiştik. Asıl amacımız burnumuzun dibindeki denizden daha fazla yararlanmak. Büyükşehir Belediyemiz, kokan bir denizi mavi bayraklı deniz haline getirdi. Deniz bir medeniyettir” şeklinde konuştu.

 

SANATIN MERKEZİ

 

İzmit Belediye Başkanı, Kültür Tepesi’nin Paris’teki ressamlar tepesi, İstanbul’daki Piyer Loti’den daha güzel olacağını ve projeyi yakında başlatacakları müjdesini de vererek” Kültür Tepesi İzmit’in sanat merkezi olacak” dedi.

 

HEPSİ BİRBİRİNDEN KÖTÜ

 

Başkan Doğan, MHP'nin yaptığı mitingin CHP'nin mitinginden daha kötü geçtiğini de belirterek” Ben İzmit'in tepesine çıksam bağırsam 10 Bin kişi gelir. CHP’nin mitinginde 8 bin kişi vardı. MHP ise bunun yarısını bile toplayamadı. MHP, biz milliyetçiyiz diyor. Hükümet olduklarında IMF'yi başımıza bela edip Derviş'i getirdiler. Paraların sıfırlarını attırdılar.. Tuvalete bile 1 milyona gider olduk. Kaç tane ata yadigarını restore ettiler. Cumhuriyet tarihinde yapılmayan restorasyonları biz yaptık. Milliyetçilik sözde olmaz ruhta olur. Bosna'da park yaptık. Biri SSK'yı batırdı, şimdi ülkeyi yönetmeye talipler. Allah onların eline düşürmesin. Boş konuşuyorlar. Bir tanesinin de ne olduğu bile belli değil. Dış güçler barajı aşsın diye destekliyor. O ırkçı bir parti. Kendi ırkının dışındakilere yaşama şansı bile vermez. Barajı aşarlarsa ülkeye ne kazandıracaklar. Bu memleketi  Allah onların ellerine düşürmesin. Bol keseden atıyorlar çünkü biliyorlar iktidara gelemeyecekler” şeklinde konuştu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817